Totale eigendomskosten (total cost of ownership)

De aankoop en de inruilprijs van de machine zijn de eerste zaken waar aan wordt gedacht bij de totale eigendomskosten, maar dat is nog niet alles. De ‘total cost of ownership’ is het toaalbedrag aan kosten voor het gebruik en bezit van een machine.

Naast de aankoopprijs spelen factoren zoals rentekosten, onderhoud- en reparatiekosten, brandstofkosten en waardevermindering een grote rol in de totale eigendomskosten.

Met het juiste onderhoud, een grote voorraad onderdelen en professionele serviceprogramma’s kan Geert-Jan de Kok BV u helpen de directe en indirecte bedrijfskosten tot een minimum te beperken.

Om meer inzicht te krijgen in de totale eigendomskosten wordt deze afbeelding getoond. Dit is gebaseerd op verreiker in 3 verschillende bedrijfstakken. Klik op de afbeelding om hem te vergroten.

Klik hier voor meer informatie over de totale eigendomskosten.

Lagere bedrijfskosten en een hoge restwaarde

Betrouwbaarheid en robuustheid zijn twee belangrijke kenmerken van Yanmar-machines. Yanmar-machines zijn ontworpen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Daarom bezitten ze componenten van topkwaliteit en hebben ze unieke kenmerken, zoals de volledig beschermde giek-, arm- en bladcilinders, evenals het X-vormige onderstel en stalen kappen.

Ze zijn ontworpen om aan het werk te blijven, hebben slechts eenvoudig dagelijks onderhoud nodig in combinatie met lange service-intervallen om de stilstandsduur tot een minimum te beperken. Yanmar is een toonaangevende fabrikant van dieselmotoren, wat betekent dat onze innovatieve motoren ook voor een laag brandstofverbruik zorgen.

De bedrijfskosten worden zo tot een minimum beperkt, terwijl onze reputatie in de constructie van kwaliteitsmachines voor een zeer hoge restwaarde zorgt.

Tijdens de complete levenscyclus zijn wij er voor u!

Vanaf de aankoop van uw machine tot aan de inruil, bij elke stap staan we tot uw beschikking om service aan te bieden, zodat u het meeste uit uw investering kunt halen.

Geert-Jan de Kok BV staat gedurende de gehele levensduur van uw machine klaar om hem op de best mogelijke manier te onderhouden. Onze dealers staan met hun ervaring en professionaliteit paraat om u snel van dienst te kunnen zijn.

Service op locatie

Tevens hebben we in onze werkplaats diverse product specialisten aan het werk. Deze werknemers zijn het gehele jaar bezig met bepaalde productgroepen. Door onze hoog gespecialiseerde mensen kunnen we de moeilijkste technische problemen snel voor u oplossen.

Onze werknemers staan ook buiten de openingstijden voor u klaar zodat u ook geholpen wordt tijdens drukke periodes. Wij zijn ons terdege van bewust dat onze klanten geen ‘9 tot 5 mentaliteiten’ hebben.

Heeft u onverhoopt grote problemen, dan kunnen wij u vooruit helpen met onze verhuur machines. Meer informatie kun u vinden op onze verhuurpagina.

Voor het leveren of afhalen van eigen machines beschikken wij over meerdere vrachtwagens.

Neem contact op