Service – Geert-Jan de Kok B.V.
xxx
xvideos
amateuraddict.net beautiful blonde babe fucks her pussy.

Ons aanbod

Bekijk hieronder het aanbod aan service per categorie

Welkom in onze werkplaats.

Landbouw & compact grondverzet

Geert-Jan de Kok BV heeft 5 ruime goede ingerichte vestigingen waar u terecht kunt voor onderhoud, reparatie en onderdelen. In onze vestigingen staat de klant centraal. We streven er naar om u als klant zo goed en snel mogelijk te bedienen. We staan in voor de productlijnen die wij uitvoeren, maar u kan ook altijd terecht voor de meer universele machines en onderdelen.

De techniek achter onze producten gaat snel. Daarom investeren wij veel in het opleiden van onze mensen. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken, zodat wij u snel kunnen helpen op service of onderdelen. Denk hierbij aan de nieuwste diagnose apparatuur en onderdeel programma’s.

Tevens hebben we in onze werkplaatsen diverse product specialisten aan het werk. Deze werknemers zijn het gehele jaar bezig met bepaalde productgroepen. Denk hier bijvoorbeeld aan GPS, oogstmachines en compact grondverzet. Door onze hoog gespecialiseerde mensen kunnen we de moeilijkste technische problemen snel voor u oplossen.

Ook willen u de mogelijkheid bieden om kennis te maken en te trainen met de verschillende functionaliteiten die u het werk makkelijker en beter maken door middel van trainingen. Met name in het winterseizoen bieden wij u trainingen om u op de hoogte te stellen van bepaalde functionaliteiten en mogelijkheden. Tevens kunnen we u diverse innovaties eigen maken met praktijkvoorbeelden. Het team van specialisten heeft daarom trainingen voor u ontwikkeld en wil u graag wegwijs maken met uw geavanceerde trekker, machine of display. Download onze trainingscatalogus onder aan de pagina om de verschillende trainingen te bekijken.

Verder bieden wij diverse services zoals onderhoudscontracten en Farmsight pakketten. Door deze services weet u voor bepaalde zaken wat de kosten per jaar en mogelijk per draaiuur kunnen zijn.

Als verlengstuk van onze werkplaats, beschikken wij tevens over meerdere mobiele werkplaatsen. Onze servicebussen zijn uitgerust met de meeste recentelijke hight-tech apparatuur, om u als klant op locatie of tijdens de oogstperiode in het veld, snel en efficiënt te kunnen helpen.

Onze werknemers staan ook buiten de openingstijden voor u klaar zodat u ook geholpen wordt tijdens drukke periodes. Wij zijn ons terdege van bewust dat onze klanten geen ‘9 tot 5 mentaliteiten’ hebben.

Heeft u onverhoopt grote problemen, dan kunnen wij u vooruit helpen met onze verhuur machines. Zowel in het grondverzet als in de landbouw machines hebben we een grote verhuurvloot tot onze beschikking. Voor meer informatie kunt u vinden op onze verhuur pagina. Daarnaast kunnen we met onze twee vrachtwagen de benodigde machine wegbrengen en de eventuele defecte machine ophalen.

Transport eigen vervoer

Voor het leveren of afhalen van eigen machines beschikken wij over twee vrachtwagens, namelijk een DAF XF semi-dieplader en een
Iveco semi-dieplader.

Voor meer informatie graag contact opnemen met Geert-Jan de Kok BV
in Esbeek, Tel: 013-5169355 of via info@geert-jandekok.nl

Op zoek naar

Grondverzet

Bekijk wat Geert-Jan de Kok B.V. u te bieden heeft op het gebied van grondverzet.

Op zoek naar

Landbouw

Bekijk wat Geert-Jan de Kok B.V. u te bieden heeft op het gebied van  landbouw.