Yanmar

Building With You

Sinds 2012 is Geert-Jan de Kok BV de trotse importeur van het Japanse merk Yanmar. De complete lijn compact grondverzetmachines wordt gebouwd met de beste componenten. In onze werkplaats kan uw nieuwe Yanmar worden voorzien van specifieke opties, die worden opgebouwd door onze gespecialiseerde monteurs.

U kunt de beste service van ons verwachten, dankzij goed opgeleide monteurs, compleet ingerichte service afdeling en grote voorraad onderdelen kunnen we u altijd helpen. Ook voor extra capaciteit kunnen we u helpen met onze verhuurvloot.

Met een dealernetwerk door het hele land is er altijd een Yanmar dealer dichtbij. Klik hier voor het complete dealernetwerk.

Made from the heart

Yanmar staat bekend om hoge kwaliteitsproducten, het hele productieproces heeft Yanmar in eigen hand en de componenten voldoen aan de beste kwaliteit.

Yanmar grondverzetmachines komen uit de Japanse, Franse of Duitse fabriek. De historie is begonnen in 1912 in Osaka, Japan, het bedrijf is erin geslaagd om in 1933 als eerste in een compacte dieselmotor van praktisch formaat te maken. Als pionier op het gebied van dieselmotortechnologie is Yanmar een wereldwijde vernieuwer in een breed scala van industriële machines. Inmiddels is het bedrijf onderweg naar een duurzame toekomst en streeft het naar een uitstoot neutrale organisatie.

De succesvolle samenwerking tussen Geert-Jan de Kok BV en Yanmar heeft geresulteerd in een jaarlijkse groei van het dealernetwerk en het aantal tevreden klanten. De producten van Yanmar zijn ontwikkelt voor de Nederlandse markt, met hoge eisen aan comfort en kwaliteit.

Naast grondverzetmachines produceert het merk Yanmar ook tractoren. YNMR Nederland is verdeler van het Japanse kwaliteitsmerk Yanmar. Als distributeur voor Nederland levert YNMR Nederland de complete Yanmar-tractorlijn, van de kleine SA221 met 22 pk motorvermogen tot de grote YT359 van 60 pk. Bekijk de website www.ynmrnederland.nl voor meer informatie over Yanmar tractoren.