Werkplaats

landbouwvoertuigen bij Geert-Jan de Kok BV. We hebben een ruime goede ingerichte vestiging in Esbeek waar u terecht kunt voor onderhoud, reparatie en onderdelen. Onze klant staat centraal. We streven er naar om u als klant zo goed en snel mogelijk te bedienen. We staan in voor de productlijnen die wij uitvoeren, maar u kan ook altijd terecht voor de meer universele machines en onderdelen. De techniek achter onze producten gaat snel. Daarom investeren wij veel in het opleiden van onze mensen. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken, zodat wij u snel kunnen helpen op service of onderdelen. Denk hierbij aan de nieuwste diagnose apparatuur en onderdeel programma’s.

Geert-Jan de Kok BV beschikt over een flink aantal compleet uitgeruste servicewagens die indien nodig op uw gewenste moment en op locatie reparaties, onderhoud en keuringen kunnen uitvoeren. Dankzij een eigen onderdelenmagazijn en korte lijnen met het centrale magazijn van onze merken zijn eventuele onderdelen snel beschikbaar. 

Bij Geert-jan de Kok BV zijn we ervan overtuigd dat service één van de belangrijkste onderdelen is binnen de organisatie. Wij zijn een door de BMWT erkend keuringsbedrijf. Hierdoor keuren wij vele machines per jaar. Deze keuringen worden door ons ook op locatie of in onze werkplaats uitgevoerd . Informeer vrijblijvend naar de tarieven en mogelijkheden.

De kracht van onze mensen!

Tevens hebben we in onze werkplaats diverse product specialisten aan het werk. Deze werknemers zijn het gehele jaar bezig met bepaalde productgroepen. Door onze hoog gespecialiseerde mensen kunnen we de moeilijkste technische problemen snel voor u oplossen.

Onze werknemers staan ook buiten de openingstijden voor u klaar zodat u ook geholpen wordt tijdens drukke periodes. Wij zijn ons terdege van bewust dat onze klanten geen ‘9 tot 5 mentaliteiten’ hebben.

Heeft u onverhoopt grote problemen, dan kunnen wij u vooruit helpen met onze verhuur machines. Meer informatie kun u vinden op onze verhuurpagina.

Voor het leveren of afhalen van eigen machines beschikken wij over meerdere vrachtwagens.

Neem contact op

[quform id="3" name="Werkplaats contact"]