Manitou – Gehl

2 merken met één doel, u als klant de juiste oplossingen bieden!

Geert-Jan de Kok BV is de importeur van Gehl en Manitou Compact. De langdurige samenwerking tussen Geert-Jan de Kok BV en Manitou Group is begonnen in 1995 met het importeurschap van Mustang, een Amerikaans merk met schrankladers en knikladers in het productgamma. In 2008 neemt de Manitou Group de aandelen van Gehl over.

U kunt de beste service van ons verwachten, dankzij goed opgeleide monteurs, compleet ingerichte service afdeling en grote voorraad onderdelen kunnen we u altijd helpen. Ook voor extra capaciteit kunnen we u helpen met onze verhuurvloot.

Met een dealernetwerk door het hele land is er altijd een Gehl – Manitou Compact dealer dichtbij. Klik hier voor het complete dealernetwerk.

Manitou Group

Met zijn twee hoofdmerken kijkt Manitou Group resoluut naar de toekomst om klanten innovatieve oplossingen te bieden op het gebied van landbouw, constructie en grondverzet. Manitou is de uitvinder van de eerste all-terrain vorkheftruck. Sinds deze unieke creatie is Manitou nooit gestopt met innoveren. Vandaag de dag voldoet ons assortiment aan de behoeften van alle sectoren van de bouw, de industrie en de landbouw.

Gehl, met trots gemaakt in de USA

Gehl is al meer dan 160 jaar actief, dankzij deze jarenlange ervaring en de sterke combinatie met Mustang is de kwaliteit gegarandeerd. De schrankladers van Gehl komen uit de Amerikaanse fabriek, de knikladers komen uit Duitsland én Amerika.

Producten van Gehl zijn krachtig, betrouwbaar en comfortabel. Dankzij de jaren lange ervaring en hoogwaardige componenten zijn machines geschikt voor de Europese markt.

Vind meer informatie op de website van Gehl, Klik hier om naar de website van Gehl te gaan.