Paus

The people who care

Vanaf 2010 is Geert-Jan de Kok BV officieel Paus importeur voor de gehele Benelux. Met de zwenk en telescoop wielladers in het assortiment heeft Paus voor iedere specifieke behoefte een passende oplossing.

U kunt de beste service van ons verwachten, dankzij goed opgeleide monteurs, compleet ingerichte service afdeling en grote voorraad onderdelen kunnen we u altijd helpen. Ook voor extra capaciteit kunnen we u helpen met onze verhuurvloot.

Voor degene die “gewoon goed” niet goed genoeg vinden

Paus is een familiebedrijf, dankzij een sterke focus op de kwaliteit en relatief lage volume wordt er wanneer nodig gedacht in klant oplossingen. Opties zoals extra highflow, meerdere hydraulische functies of andere specifieke wensen zijn mogelijk.

Het Paus-assortiment omvat zwenkladers, telescoopladers en telescoop-zwenkladers. Het gamma wordt aangevuld met diverse wieldumpers leverbaar met neerlaatbare bakken en knikdumpers met een draaibare laadbak.

Alle Paus-voertuigen zijn veilig en ergonomisch voor de machinist. Ze hebben een hoge beschikbaarheid en zijn kosteneffectief in gebruik, terwijl aan de eisen altijd wordt voldaan met flexibiliteit, efficiëntie en betrouwbaarheid. Bovendien zijn alle Paus voertuigen expliciet gebouwd voor hun gebruiksdoel. Het voordeel: Langere levensduur en meer efficiëntie. Altijd met de norm om klanten de beste kwaliteitsoplossingen voor voertuigen en machines op maat te bieden.

Bekijk hier al onze Paus categorieën: