Uw machine, onze zorg!

Dankzij een sluis is het mogelijk om 24/7 machines te laden en te lossen bij Geert-Jan de Kok BV. Bent u, ondanks deze service niet in de gelegenheid om zelf het transport te organiseren? Geen probleem, wij beschikken over een uitgebreid wagenpark waarmee we uw machines naar de gewenste locatie kunnen brengen! Bent u wel in de mogelijkheid om het transport uit te voeren, maar beschikt u niet over de juiste middelen? Kijk op onze verhuurpagina voor het huren van aanhanger en oprijwagen.

Service op locatie

Tevens hebben we in onze werkplaats diverse product specialisten aan het werk. Deze werknemers zijn het gehele jaar bezig met bepaalde productgroepen. Door onze hoog gespecialiseerde mensen kunnen we de moeilijkste technische problemen snel voor u oplossen.

Onze werknemers staan ook buiten de openingstijden voor u klaar zodat u ook geholpen wordt tijdens drukke periodes. Wij zijn ons terdege van bewust dat onze klanten geen ‘9 tot 5 mentaliteiten’ hebben.

Heeft u onverhoopt grote problemen, dan kunnen wij u vooruit helpen met onze verhuur machines. Meer informatie kun u vinden op onze verhuurpagina.

Voor het leveren of afhalen van eigen machines beschikken wij over meerdere vrachtwagens.