Geert-Jan de Kok BV: Trots op het Yanmar Stadion

Geert-Jan de Kok BV, de importeur van Yanmar CE, heeft twee Yanmar graafmachines machines geplaatst tijdens de recente wedstrijd tussen Almere City FC en Ajax. Dit initiatief vond plaats in het Yanmar stadion, een symbool van sportiviteit en vooruitgang.

Als de trotse importeur van Yanmar CE, heeft Geert-Jan de Kok BV consequent bijgedragen aan de vooruitgang in bouw- en grondverzetapparatuur

De samenwerking tussen Geert-Jan de Kok BV en Yanmar benadrukt niet alleen de kracht van technologische vooruitgang, maar ook de sterke banden tussen innovatie en sport. Deze machines, gekenmerkt door hun efficiëntie en betrouwbaarheid, belichamen de kernwaarden van zowel Yanmar als Geert-Jan de Kok BV.

Als bedrijf zijn we trots op onze bijdrage aan de vooruitgang van de technologie in de bouwsector en andere gerelateerde gebieden. We streven ernaar om voortdurend te innoveren en te inspireren.

Geert-Jan de Kok BV kijkt uit naar verdere samenwerkingen en kansen om de grenzen van technologische vooruitgang te verleggen, terwijl we blijven bijdragen aan een duurzamere en efficiëntere toekomst.