Geert-Jan de Kok BV breidt het dealernetwerk uit met Pol & Dekker Machines

Geert-Jan de Kok BV, de Yanmar-importeur gevestigd in Esbeek, zet een belangrijke stap in zijn groeistrategie door de aanstelling van een nieuwe dealer: Pol & Dekker Machines in Hoogeveen. Deze samenwerking markeert een versterking van het netwerk en biedt klanten in de regio Hoogeveen toegang tot het volledige assortiment hoogwaardige Yanmar-machines.

Pol & Dekker Machines, gevestigd in Hoogeveen, heeft een solide reputatie opgebouwd in de verkoop en service van machines in de bouw- en grondverzetsector. Als officiële dealer van Geert-Jan de Kok BV zal het bedrijf nu het volledige assortiment van Yanmar vertegenwoordigen. Deze omvatten een breed scala aan innovatieve en betrouwbare machines die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van prestaties en duurzaamheid.

Met deze nieuwe samenwerking bevestigt Geert-Jan de Kok BV zijn inzet voor het versterken van de aanwezigheid in verschillende regio’s en het leveren van uitstekende service aan klanten. Pol & Dekker Machines wordt verwelkomd in het groeiende netwerk van Yanmar-dealers en zal een waardevolle rol spelen bij het ondersteunen van klanten en het aanbieden van op maat gemaakte oplossingen.

Klanten in de regio Hoogeveen kunnen nu profiteren van een uitgebreide selectie hoogwaardige machines, ondersteund door de technische expertise en toewijding van zowel Geert-Jan de Kok BV als Pol & Dekker Machines.

Geert-Jan de Kok BV kijkt ernaar uit om samen te werken met Pol & Dekker Machines en om gezamenlijk het succes en de groei van Yanmar in de regio te bevorderen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Geert-Jan de Kok BV
Notelstraat 53
5085 ET Esbeek

Pol & Dekker Machines
Alteveer 98
7907 GA Hoogeveen