Robuust, efficiënt en veelzijdig

Geert-Jan de Kok B.V., dé importeur van hoogwaardige trailers en aanhangwagens, introduceert met trots de Mac 24 oprijwagen van het gerenommeerde merk McCauley. Deze robuuste en efficiënte oprijwagen is de perfecte oplossing voor het transport van zwaar materieel, zoals graafmachines, bulldozers en heftrucks.

Een krachtpatser met een hoog laadvermogen

De Mac 24 is ontworpen om de zwaarste taken aan te kunnen. Met een laadvermogen van 24 ton en een chassis uit één deel is deze oprijwagen oersterk en bestand tegen de meest extreme omstandigheden. De extra lange laadvloer (6400 mm vlak / 1500 mm schuin) biedt optimale stabiliteit tijdens het laden en lossen.

Efficiënt en gebruiksvriendelijk

De hydraulische oprijplaten maken het laden en lossen van materieel een fluitje van een cent. De oprijplaten zijn voorzien van grippers voor extra veiligheid. De meesturende achteras zorgt voor een optimale wendbaarheid, zelfs in krappe ruimtes.

Veiligheid voorop

De Mac 24 is uitgerust met diverse veiligheidssystemen, waaronder luchtvering, remsystemen op alle assen en LED-verlichting. Daarnaast zijn de oprijplaten voorzien van metalen stangen om uitklappen te voorkomen tijdens het rijden. Onder de oprijwagen zijn mechanische afstempelpoten om veilig uw voertuig er vanaf te kunnen rijden.

De perfecte keuze voor professionals

De Mac 24 is de ideale oprijwagen voor professionals die op zoek zijn naar een robuuste, efficiënte en veilige oplossing voor het transport van zwaar materieel. Met zijn hoogwaardige afwerking, gebruiksgemak en lange levensduur is de Mac 24 een investering die zich snel terugverdient.

Benieuwd naar de Mac 24 oprijwagen?

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.