Keuringen – Geert-Jan de Kok B.V.
xxx
xvideos
amateuraddict.net beautiful blonde babe fucks her pussy.

Keuringen

Keuringen

Geert-Jan de Kok B.V. biedt verschillende keuringen aan. Op deze pagina vindt u meer informatie hierover.

Keuringen

Wist u dat de Arbo-wet werkgevers verplicht hun bedrijfsmiddelen periodiek te laten keuren? En dat uw machines voor gewas beschermingsmiddelen SKL gekeurd moet zijn vanuit het activiteiten besluit? Een keuring is niet alleen belangrijk voor het goed en storingsvrij functioneren van uw machines, maar ook voor de veiligheid van uw werknemers en milieu.

VA-keur: Veiligheid Arbeidsmiddelen

VA-Keur is de periodieke veiligheidskeuring voor arbeidsmiddelen. Deze veiligheidskeuring wordt uitgevoerd door bedrijven, die zijn aangesloten bij brancheorganisatie Fedecom. Arbeidsmiddelen zijn gereedschap, machines en werktuigen in de landbouw,- tuin & park-, intern transport- en industriesector.

  • Eén keurmerk voor al uw arbeidsmiddelen
  • Een completere keuring
  • Gedigitaliseerde en inzichtelijke rapportage

VA-Keur is ISO 27001 gecertificeerd. U weet dus zeker dat we de informatie over uw gekeurde arbeidsmiddelen vertrouwelijk behandelen en opslaan. Download de flyer onder aan de pagina voor meer informatie of kijk op www.va-keur.nl.

SKL keuring

Voor de periodieke keuringen van machines en installaties heeft SKL keuringsprotocollen ontwikkeld waarmee op een complete en effectieve manier de machines beoordeeld kunnen worden. Deze protocollen zijn ontwikkeld in samenwerking met onderzoekers, de gebruikers en overige betrokkenen uit de mechanisatiebranche.

Geert-Jan de Kok heeft gecertificeerde werknemers die uw landbouw machines op een gedegen en vakkundige manier de keuring uitvoeren. Door gebruik van de voorgeschreven test apparatuur die jaarlijks door SKL zelf gekeurd worden garanderen we een uniforme keuring. Wilt u meer weten over de Stichting Kwaliteitseisen Landbouwtechniek (SKL), bezoek dan de website.

De keurmeesters beoordelen de machines op basis van een duidelijk protocol en voeren een aantal controle metingen uit. Het resultaat van de keuring wordt samengevat op een duidelijk keuringsrapport. Machines die worden goedgekeurd worden voorzien van een goed keuringssticker. Deze sticker heeft een uniek nummer, dit nummer wordt ook op het keuringsrapport vermeld. Verder staat er ook vermeld wanneer de volgende keuring plaats moet vinden.

Wij keuren veldspuiten, motorvat spuiten, rijen & stroken spuiten, granulaat & poeder strooiers en fog apparaten.

BMWT keuring

Geert-Jan de Kok BV is een BMWT gecertificeerd keurbedrijf, heeft ervaren keurmeesters in dienst met ervaring in de hijs- en hefbranche om het onderhoud en de keuring van uw machine te verzorgen. Onze keurmeesters zijn in het bezit van het officieel erkend certificaat keurmeester en zijn gespecialiseerd in diverse vakgebieden.  Download de flyer hieronder als u meer informatie wilt over de BMWT of ga naar de website van BMWT.

KOM

Kwaliteitesborging neemt ook in de landbouw een steeds belangrijkere positie in. Eén eis is een verlichte jaarlijkse controle van de melkinstallatie. Geert-Jan de Kok B.V. kan deze controle uitvoeren door gecertificeerde onderhoudsmontuers. Meer weten over de KOM (Kwaliteitszorg Onderhoud Melkinstalaties), bezoek de website.

24-uurs Service Dienst

U staat als klant bij ons centraal, vandaar dat wij naast onze werkplaats en servicebussen ook een eigenstorings-dienst

5 Vestigingen

De vijf vestigingen van Geert-Jan de Kok B.V., zijn voorzien van een moderne, ruime en goed ingerichte werkplaatsen

High-tech apparatuur

Wij beschikken wij tevens over mobiele werkplaatsen (servicebussen)
uitgerust met de meest recentelijke high-tech apparatuur

Op zoek naar

Grondverzet

Bekijk wat Geert-Jan de Kok B.V. u te bieden heeft op het gebied van grondverzet.

Op zoek naar

Occasions

Bekijk wat Geert-Jan de Kok B.V. u te bieden heeft op het gebied van gebruikte landbouwmachines.