Geert-Jan de Kok B.V. – Mechanisatie verhuur, verkoop en reparaties
xxx
xvideos
amateuraddict.net beautiful blonde babe fucks her pussy.

Wat bieden wij?

Bij Geert-Jan de Kok B.V. kunt u terecht voor aankoop, onderhoud, reparatie en/of verhuur van zowel nieuwe als gebruikte landbouw-, tuin & park- en compacte grondverzetmachines. Met ons uitgebreide assortiment merken en machines op het gebied van landbouw, tuin & park en grondverzet zijn we dé leverancier van uw premium machines!

Grondverzet

Wij zijn trotse importeur van Yanmar graafmachines en shovels. Daarnaast zijn we ook importeur van merken als Mustang, Gehl, Paus, Mac en Bema. Bekijk ons aanbod van compact materieel hier.

Landbouw

Vanaf 1 januari 2022 heeft Kraakman BV het importeurschap van John Deere overgenomen van Geert-Jan de kok BV. Voor het aanbod van landbouw, tuin&park- en golfmachines verwijzen wij u door naar de website van Kraakman.

Occasions

Bekijk het uitgebreide assortiment aan o.a. gebruikte tractoren, minigravers, knikladers, shovels, heftrucks, hakselaars, mesttanks, voermachines, hooibouwmachines, ploegen, haspels en zaaimachines.

Service

Geert-Jan de Kok B.V. staat altijd voor u klaar. Voor onderhoud en reparaties van uw landbouw- en grondverzetmachines bent u bij ons op het juiste adres. Onze monteurs staan namelijk graag voor u klaar.

Verhuur

Wilt u een kraan, tractor, shovel of andere machine huren? Dat kan bij ons. Kijk snel voor ons uitgebreide verhuurassortiment op onze verhuurpagina.

Een grote stap voor Geert Jan De Kok

Per 1 januari 2022 verkoopt Geert-Jan de Kok haar landbouwactiviteiten aan Kraakman. De vestigingen in Benschop, Etten-Leur, Molenaarsgraaf en Reusel gaan verder als vestigingen van Kraakman in de landbouw. Geert-Jan de Kok gaat met 25 medewerkers vanuit locatie Esbeek verder in de grondverzet. De specialisatie ligt op verkoop en service van verreikers, shovels en graafmachines […]

Nieuw lasapparaat haspelslang

 Wij kunnen uw kapotte slang van de beregeningshaspel eenvoudig en snel op locatie repareren met ons nieuwe lasapparaat voor de haspelslangen!

Over Geert-Jan de Kok B.V.

Bekijk hier de korte bedrijfsfilm van Geert-jan de Kok BV 

Landbouw & compact grondverzet

Welkom bij Geert-Jan de Kok B.V.

Uw partner in landbouw en compact grondverzet

Geert-Jan de Kok B.V. is een mechanisatiebedrijf met vestigingen in Esbeek (hoofdkantoor), Reusel, Benschop, Etten-Leur en Molenaarsgraaf. Op het gebied van de John Deere machinerie is er een nauwe samenwerking met LMB Den Otter B.V. in Bruchem, De Vor Brandes & Co B.V. met vestigingen in Werkhoven en Renswoude en Schipper Mechanisatie B.V. in Putten. Het dealernetwerk voor de grondverzetmachines bestaat o.a. uit Yanmar, Mustang, Gehl en Bema.

Op zoek naar

LANDBOUW

Bekijk wat Geert-Jan de Kok B.V. u te bieden heeft op het gebied van landbouw.

Op zoek naar

OCCASIONS

Bekijk wat Geert-Jan de Kok B.V. u te bieden heeft op het gebied van landbouw en grondverzet occasions.