In deze video vertelt Jan-Pieter Schellekens over zijn ervaringen met de Yanmar machines en zijn samenwerking met Geert-Jan de Kok BV.

Jan-Pieter begint met uitleggen wat zijn bedrijf dagelijks doet. Hij vertelt over de verschillende werkzaamheden die ze uitvoeren en hoe belangrijk het is om betrouwbare machines te hebben. Een van de machines die een grote rol speelt in zijn werk is de Yanmar V100. Deze machine gebruikt hij veel en hij is er erg tevreden over. Jan-Pieter legt uit dat de Yanmar V100 krachtig is en goed presteert onder verschillende omstandigheden. Dit maakt het werk voor hem en zijn team een stuk makkelijker.

Wat Jan-Pieter ook belangrijk vindt, is de service en ondersteuning die hij krijgt van Geert-Jan de Kok BV. Hij vertelt dat hij altijd goed wordt geholpen en dat het bedrijf snel reageert wanneer hij vragen heeft of als er iets aan de hand is met de machines. De communicatie verloopt soepel en de medewerkers van Geert-Jan de Kok BV denken altijd met hem mee. Dit zorgt ervoor dat hij zijn werk zonder zorgen kan uitvoeren en dat hij weet dat hij op het bedrijf kan rekenen als dat nodig is.

Jan-Pieter is duidelijk tevreden over zowel de Yanmar machines als over de samenwerking met Geert-Jan de Kok BV. Hij waardeert de kwaliteit van de machines en de klantgerichte aanpak van het bedrijf. Dat maakt zijn werkdag een stuk prettiger en zorgt ervoor dat hij het maximale uit zijn machines kan halen.

Benieuwd naar het volledige verhaal van Jan-Pieter? Bekijk dan zeker de video waarin hij meer vertelt over zijn ervaringen!

Schellekens Totaalprojecten.nl