[rev_slider alias=”tuin-en-park”]

Welkom op onze afdeling tuin & park.

Tuin & park

Met het importeurschap van John Deere voor het regio Zuid- en Midden Nederland zijn wij hét bedrijf dat officieel en exclusief nieuwe machines van John Deere verkoopt. Hierdoor kan Geert-Jan de Kok B.V. met trot zeggen dat zij één van de John Deere specialisten in Nederland zijn. In onze vestiging in Molenaarsgraaf zijn zij gespecialiseerd op het gebied van Tuin & Park. Mocht u meer informatie willen omtrent Tuin & Park, dan staat onze vertegenwoordiger Adriaan van de Heuvel voor u klaar. Naast John Deere is Geert-Jan de Kok B.V. dealer van onder andere Bomag, Kärcher en Stihl.

U kunt vanaf nu ook tuinmachines en gereedschappen online kopen. Via de webshop detuinmachineshop kunt u artikelen kopen op het gebied van Tuin & Park. Detuinmachineshop is onderdeel van Geert-Jan de Kok bv. Zij staan altijd voor u klaar, voor vragen, reparaties of voor het ophalen van uw bestelling, indien gewenst. Bestel je tuinmachines en gereedschappen dus makkelijk en snel op detuinmachineshop.nl 

John Deere Tango

Wil je ervoor zorgen dat je tuin er mooi bij ligt? Bekijk ons machine aanbod op het gebied van Tuin & Park op deze pagina.

Molenaarsgraaf

Onze vestiging in Molenaarsgraaf is gespecialiseerd op het gebied van Tuin en Park. Mocht u meer informatie willen dan kunt u Adriaan van de Heuvel hiervoor benaderen.

Stihl

In 2020 verkopen wij Stihl producten in de vestigingen Benschop, Molenaarsgraaf en Esbeek. Vraag naar onze specialist Adriaan van den Heuvel voor meer informatie over onze Stihl producten.

Op zoek naar

Landbouw

Bekijk wat Geert-Jan de Kok B.V. u te bieden heeft op het gebied van landbouw.

Op zoek naar

Grondverzet

Bekijk wat Geert-Jan de Kok B.V. u te bieden heeft op het gebied van grondverzet.