[rev_slider alias=”grondverzet”]

Welkom op onze afdeling grondverzet.

Landbouw & compact grondverzet

Geert-Jan de Kok B.V. heeft een uitgebreid assortiment nieuwe en gebruikte grondverzetmachines met o.a. shovels, schrankladers, graafmachines, heftrucks, verreikers, gronddumpers en hulpstukken. Met het importeurschap van de merken Yanmar, Gehl, Mustang, Paus, Bema en Mac trailers Bema bent u aan het juiste adres voor een machine met kwaliteit. De Mustang schrank- en knikladers combineren wendbaarheid, flexibiliteit en een hoog hefvermogen met elkaar, waardoor de schrank- en knikladers overal inzetbaar zijn. De Yanmar minigraafmachines en dumpers worden door Yanmar zelf geproduceerd, hierdoor zijn ze zeer betrouwbaar. Iets waar Geert-Jan de Kok B.V. zich graag mee wil associëren. Alle merken worden via het eigen dealernetwerk aangeboden. De dealers bevinden zich door heel Nederland waardoor u als klant in uw directe omgeving bij een dealer terecht kunt voor degelijk en duurzaam compact materieel.

Wilt u meer informatie krijgen over het productgamma? Kijk gerust eens rond bij de nieuwe machines of occasions of neem contact op met de grondverzet vertegenwoordiger uit uw regio.

Testboek

De SV60 werd getest door het blad ‘Bouwmachine’s’. Lees hier meer over.

SamenWerkingen

Via deze code (https://bit.ly/2AxzeZe) kun je nu ook met de Paus TSL 8.7 rijden in Farming Simulator.

Grootste aanbod landbouwmachines

Naast onze 5 vestigingen werken wij ook samen met onze subdealers. Kijk op de ‘dealerpagina’ voor een overzicht van onze grondverzet dealers.

Op zoek naar

Landbouw

Bekijk wat Geert-Jan de Kok B.V. u te bieden heeft op het gebied van landbouw.

Op zoek naar

Occasions

Bekijk wat Geert-Jan de Kok B.V. u te bieden heeft op het gebied van gebruikte landbouwmachines.